"Det er da selvfølgelig en chance at tage at starte sit eget firma. Men jeg har i mange år fotograferet og høstet roser for det, og gennem
min tid her på Daghøjskolen har jeg fået så meget selvtillid, at jeg tør give mig i kast med det" 
Erik Slot    
Læs mere om Eriks historie i Lokalavisen

"Jeg synes det har været et godt forløb; det var rart at møde nye mennesker, der var gode til at hjælpe hinanden. Det var også dejligt at lære om kost og alle de praktiske ting." 

" Jeg kan mærke jeg er blevet stærkere her og har fået mere selvtillid. Jeg er spændt på om jeg kan overføre det til andre steder."  Laila H.

" Godt sted. Altid smil når man går gennem døren :-)" Henriette.

" Et smaddergodt kursus, men jeg kunne godt bruge et fortsætterkursus. Jeg har fået mere mod til at gå igang med at holde foredrag " Susanne Mortensen

" Jeg er det mindst kreative menneske på jorden. Jeg har ADHD, som førte mig ud i et misbrug i mange år og som skabte et kolossalt kaos i mange år. Min erfaring er at jeg er dårligt til struktur og til at tage initiativ og ansvar for de vigtige ting i mit liv. Jeg har også været ustabil med hensyn til møder på jobcentret, kommunen osv. Jeg kommer i behandling et år og lærer mange af disse ting, men min grundfølelse efter 15 år i misbrug er stadig den samme. Efter kunstforløbet kan jeg pludselig se mine styrker og fordele på en anden måde og jeg har været i en gruppe, hvor respekt, samarbejde, kommunikation og forståelse har været i højsædet."

"Da projektet tager form bliver jeg mere og mere engageret i projektet og min gruppe. Jeg kan mærke en mental udvikling hos mig selv og min gruppe. Hele mit værd og mine forcer blev synliggjort for mig og jeg indså, at jeg faktisk var rigtig god til det jeg startede med at skrive jeg ikke var god til. Det var noget af en øjenåbner og samtalerne har givet mig nyt mod til at uddanne mig til det jeg drømmer om."         Camilla Lunddorf Jensen

"Forløbet kunne godt have varet nogle flere uger." 

"Jeg har været glad for det gode sammenhold med de andre og det sociale" S. Kristensen

"Jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg gebærder mig blandt andre mennesker, og jeg fandt ud af andre ser mig meget stærkere end jeg selv gør" 

"Jeg har lært meget omkring, hvor mine styrker og svagheder er. Jeg har jeg lært vigtigheden af at sætte grænser i en relation og jeg ved nu at frivilligt arbejde er noget for mig"

" Jeg har været meget glad for at møde andre mennesker med en anden tilgang til livets udfordringer" Kim