Et lille udpluk af vores kursisters evalueringer:

"Det er da selvfølgelig en chance at tage at starte sit eget firma. Men jeg har i mange år fotograferet og høstet roser for det, og gennem tid her på Daghøjskolen har jeg fået så meget selvtillid, at jeg tør give mig i kast med det"  Erik 

"Jeg synes det har været et godt forløb; det var rart at møde nye mennesker, der var gode til at hjælpe hinanden. Det var også dejligt at lære om kost og alle de praktiske ting." 

" Jeg kan mærke jeg er blevet stærkere her og har fået mere selvtillid. Jeg er spændt på om jeg kan overføre det til andre steder."  Laila 

" Godt sted. Altid smil når man går gennem døren :-)" Henriette

" Et smaddergodt kursus, men jeg kunne godt bruge et fortsætterkursus. Jeg har fået mere mod til at gå igang med at holde foredrag " Susanne 

" Jeg er det mindst kreative menneske på jorden, men (...)  efter forløbet kan jeg pludselig se mine styrker og fordele på en anden måde og jeg har været i en gruppe, hvor respekt, samarbejde, kommunikation og forståelse har været i højsædet."

"Det var noget af en øjenåbner og samtalerne har givet mig nyt mod til at uddanne mig til det, jeg drømmer om." Camilla 

"Forløbet kunne godt have varet nogle flere uger." 

"Jeg har været glad for det gode sammenhold med de andre og det sociale" 

"Jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg gebærder mig blandt andre mennesker, og jeg fandt ud af andre ser mig meget stærkere end jeg selv gør" 

"Jeg har lært meget omkring, hvor mine styrker og svagheder er. Jeg har jeg lært vigtigheden af at sætte grænser i en relation og jeg ved nu at frivilligt arbejde er noget for mig"

" Jeg har været meget glad for at møde andre mennesker med en anden tilgang til livets udfordringer" Kim

" Har været super tilfreds :-) " "Det har motiveret mig til at blive mere åben og begynde at leve igen"

"Gode diskussioner og god undervisning" Lotte

" Fået mange nye ideer til jobs og er begyndt at tænke på mit helbred" Andreas

" Et god forløb, hvor man er på lige fod med de øvrige kursister. Haft gode diskussioner, trods forskellig baggrund og muligheder" 

" Det har været et rigtigt godt kursus" Allan

" Hos jer har jeg det lidt som blommen i et æg" Stig